دومین نشست شیمی در آزمایشگاه با عنوان قهوه برگزار می شود
#سلسله_نشست_های_علمی_شیمی_در_آشپزخانه
قطب کشوری آزمایشگاه علوم تجربی با همکاری پژوهش سرای برقعی استان قم برگزار می نماید:
عنوان وبینار: **شیمی در آشپزخانه**
**موضوع این هفته قهوه**
مدرس: **آقای دکتر قاسم عبداللهی **
زمان برگزاری: **دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۰ تا ۲۱**
لینک وبینار:
https://www.skyroom.online/ch/iranianschoolskw/lab_ilam
و همزمان به صورت پخش زنده از کانال شاد به آیدی @pjilam97 و یا لینک زیر:
https://web.shad.ir/#im?um=pjilam97
**چکیده سخنرانی:** شیمی آشپزخانه یک زمینه جذاب است که علم شیمی را با آشپزی و تهیه غذاها به هم پیوند میدهد. در این زمینه، ما با مفاهیم شیمیایی پشت پردهی طعمدهی، تغییرات در غذاها، و رفتار مواد در حین پخت و پز آشنا میشویم. به همین دلیل، شیمی آشپزخانه به ما اطلاعاتی در مورد مواد غذایی، واکنشهای شیمیایی در طبخ، و تأثیر آنها بر طعم و بافت غذاها ارائه میدهد
صدور گواهی با پاسخ به ۵۰ درصد سوالات آزمون پایانی
#قطب_کشوری_آزمایشگاه_علوم_تجربی
#پژوهش_سرای_فرهیختگان_ایلام
IR کانال و سایت قطب کشوری آزمایشگاه علوم تجربی
psi1.ir
https://web.shad.ir/#im?um=pjilam97
https://eitaa.com/pjilam97
https://t.me/pjilam97
https://www.instagram.com/pjilam97
https://www.aparat.com/pjilam97
https://chat.whatsapp.com/BcSQPeDJlCXFDsSd0hiVAu
🇮🇷 کانال پژوهش سراهای دانش آموزی
@pajouheshsara